WhatsApp
Nou Bec Măriţi imaginea

SET LED Platinum H7 9V-36V DC 1.5A / 2.3A 40-60W

9639

Marcare: H7
Culoare: 5700K
Răcire: Pasivă
Tip diodă: OSRAM Opto Semiconductori
Carcasă: aliaj de aluminiu
Ax: cupru
Tensiune: 9V-36V DC 1.5A / 2.3A
Putere: maxim 40W per set
Durată de viață: 30000h
Lumeni: Max 5000lm per set

Detalii

350,00 lei cu TVA

Platinum LED SET este în prezent cel mai avansat design disponibil pe piață. Designul european, soluțiile neconvenționale și calitatea componentelor utilizate dovedesc calitatea înaltă a acestui produs.

Principalele caracteristici ale produsului:
LED-uri OSRAM Opto Semiconductors
Elementul principal al oricărui set de iluminat este sursa sa de lumină. Utilizarea LED-urilor de marcă selectate corespunzător pentru proiect garantează fiabilitatea și eficiența lor ridicată. Diodele OSRAM Opto Semiconductors oferă cele mai bune performanțe de la un watt de putere, menținând în același timp proprietățile termice adecvate. Repetabilitatea ridicată a LED-urilor produse, standardele de producție adecvate și controlul riguros al calității au un impact mare asupra calității finale nu numai a LED-urilor în sine, ci și a întregului produs.

-Proiectare europeană și fabricarea mașinilor
Asamblarea precisă a LED-urilor folosind mașini SMT moderne direct pe conductorul de căldură din cupru și amplasarea lor adecvată în raport cu alte elemente, afectează direct durabilitatea produsului. Mașinile SMT se caracterizează prin viteza de aplicare a diodelor, care este un element important în producția de masă, dar cea mai importantă caracteristică este fiabilitatea și autocontrolul prin intermediul macrocamerei și al razelor X.

-Conductivitate termică
Tehnologia de transfer de căldură dezvoltată pe baza tehnologiei Heat Pipe și instalarea diodei direct pe cupru, omițând PCB-ul, asigură cea mai eficientă distribuție a căldurii. Transferul de căldură are loc direct din diodă prin miezul de cupru la radiatoarele din aluminiu sub formă de benzi. Toate acestea au fost gândite atent pentru a disipa căldura acumulată în cel mai bun mod posibil.

-Microprocesor
Produsul este echipat cu electronică avansată de control cu ​​microprocesor cu protecții adecvate.
Filtrele adecvate, stabilizatoarele, protecția la supratensiune, protecția anti-interferențe și un sistem de control al tensiunii de pornire sunt responsabile pentru siguranța și funcționarea fără probleme.

Set LED H7 conceput pentru a transforma lumina galbenă originală a farurilor în lumină naturală. Kitul oferă cu 200% mai multă luminozitate comparativ cu instalarea originală.
Produsul foloseste LED - uri SMD, bazat pe un multi-chip cu lățime mare de bandă, acest lucru afectează două aspecte ale eficienței sursei de lumină:
* O mai bună vizibilitate: mai mare rază de lumină, mai multă lumină la marginile drumului
* Mai multe concentrat fascicul de lumină: până la 5000 lumeni
Z un model perfect conceput al fasciculului de lumină, becurile cu LED nu uimesc alți utilizatori ai traficului, lumina nu este împrăștiată, prea scurtă și nu există puncte „moarte” pe drum.

Fii primul care scrie o recenzie !