WhatsApp

Oferte speciale

Urmăriţi-ne pe Facebook

Produse noi

Cat de important este ca fiecare traseu al tau sa fie ghidat de GPS?

Cat de important este ca fiecare traseu al tau sa fie ghidat de GPS?

Traseele pe care le urmezi de ani buni cu camionul ti se par acum atat de banale. Insa, daca te intorci putin in timp, nu-i asa ca la inceput ti s-au parut extrem de greu de urmat si tinut minte? Daca pe atunci camionul tau nu dispunea de GPS, lucrurile au fost cu atat mai dificile.

Acum sfera tehnologiei ne permite sa strabatem lumea dintr-un colt in altul prin intermediul unul GPS – iata si un avantaj cu care aceste dispozitive vin la pachet. Viata de camionagiu nu este una simpla, mai ales atunci cand nu ai un traseu constant, iar rutele tale sunt de cele mai multe ori in comunitate si nu in tara.

GPS-ul – cel care te duce mereu la destinatie!

Orice teama cum ca ai putea incurca traseul dispare atunci cand camionul tau dispune de GPS. In functie de tehnologia pe care o inglobeaza, un GPS te va duce cu siguranta la destinatia aleasa de tine – fie intr-un timp mai scurt sau unul mai lung, depinde de hartile de care dispune.

Stiai ca GPS-ul a stopat intr-o mare masura cerintele de angajare a firmelor de pretutindeni ce vizau si experianta in acest domeniu? Chiar si dintre cei mai neexperimentati soferi, daca putem spune asa, pot pleca fara nicio grija pe comunitate atat timp cat camionul lor dispune de GPS.

Sa detaliem putin subiectul hartilor instalate si preinstalate pe GPS

Am spus mai sus ca timpul in care tu ajungi la destinatie este direct proportional cu hartile de care GPS-ul tau dispune, respectiv de diversitatea lor. Cu cat acesta dispune de mai multe harti, actualizate constant, cu atat mai mult scade timpul pe care tu il vei petrece pe traseu aiurea.

De ce? Ei bine, in cazul in care te ghidezi dupa o harta neactualizata, veche, risti sa te confrunti cu trasee mai putin prietenoase precum: drumuri inchise despre care tu nu stiai, drumuri in reparatii ce iti impun sa schimbi traseul neaparat, portiuni de traseu extrem de anevoioase si multe altele.

De unde faci rost de harti? Ei bine, unele GPS-uri au deja harti preinstalate. Bineinteles, exista si GPS-uri ce nu dispun de nicio harta, deci iti revine sarcina de a le descarca. GPS-urile disponibile in cadrul magazinului nostru iti permit sa actualizezi hartile extrem de rapid, dar si sa descarci altele noi. Le gasesti pe toate aici.

Optiunea TMC a GPS-ului – ai mare nevoie de ea!

Noi iti recomandam sa iti dotezi GPS-ul cu acest optiune pentru a scapa de frustrari in trafic. Ea iti poate furniza informatii in timp real despre starea drumurilor pe care urmeaza sa le strabati pana a ajunge la destinatie.

In acest fel, esti informat din timp daca pe traseul pe care GPS-ul l-a ales ca fiind cel mai optim s-au inregistrat accidente, deci se circula greu, sau daca, pe timp de iarna, anumite portiuni de drum nu au fost inca curatate.

Totodata, in caz de polei sau alte impedimente, tot optiunea TMC te va pune in tema cu tot ceea ce trebuie sa stii.

Siguranta traseului pe care il urmezi trebuie sa fie mai presus de orice, asa ca nu mai sta pe ganduri – revino in cadrul magazinului nostru si achizitioneaza toate dispozitivele de care ai nevoie pentru curse placute!

Scrieti un comentariu

* Nume:
* E-mail: (nu se va publica pe site)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comentariu:
Tastati codul captcha