WhatsApp

Oferte speciale

Urmăriţi-ne pe Facebook

Produse noi

Cricul hidraulic

Cricul hidraulic

Cricul este un element utilizat la scara larga in domeniul auto, o componenta pe care orice conducator auto ar trebui sa o aiba in dotare. Acest aparat portativ poate fi cu actionare manuala sau mecanica si este utilizat pentru a ridica greutati. Procesul se refera la impingere, de jos in sus. Cel mai frecvent este folosit pentru a schimba un cauciuc care a facut pana, deci este si motivul pentru care nu ar trebui sa lipseasca din autovehicule.

Din randul modelelor care exista astazi pe piata, amintim cricul hidraulic, pe care il regasiti si in magazinul nostru in categoria dedicata acestor articole: https://www.pieseautocamioane.ro/80-cricuri.
Regasiti mai departe cateva detalii cu privire la acest tip de cric, despre cum functioneaza si proprietatile sale.

Cricul hidraulic, pe intelesul tuturor

Un cric hidraulic actioneaza prin impingere, folosind lichid. Vizeaza ulei intr-o cantitate determinata, un levier si forta propriu zisa pe care utilizatorul trebuie sa o foloseasca pentru a-l actiona. Are la baza principii ale hidraulicii care vine cu avantajul ca efortul este dispersat in asa fel incat sa ridice greutati mai mari.

Ce componente include cricul hidraulic?
Acesta este format din: levier, pistonul plonjor, valvele, un cilindru si rezervorul de ulei. Pozitionat sub masina, prin actionarea manuala a levierului, miscarea in cauza transmite prin lichid forta care misca mai departe pistonul si apoi cilindrul din capatul sau.
Se remarca prin forta imensa demarata de proces, cea care ridica propriu zis masina.

Cum se foloseste cricul hidraulic?

Prin tragerea levierului, este ridicat si pistonul plonjor care elibereaza o cantitate redusa de ulei din rezervor in camera sa. Levierul, reprezentand un sistem simplu, amplifica forta aplicata si odata cu el coboara si pistonul. Apasand leverul ce impinge si pistonul, va fi impins mai departe si uleiul. Pentru ca este lichid, acesta se misca.

In ceea ce priveste costul unui astfel de cric, preturile vor varia in functie de fiabilitate, de calitatea pe care o prezinta. Un model cu performante tehnice avansate va avea si un cost mai ridicat.

Ce aspecte incurajeaza achizitia unui cric hidraulic?

Este un aliat de nadejde in ceea ce priveste inlocuirea anvelopelor de la un sezon la altul. Ii scuteste pe conducatori de nevoia de a merge la vulcanizare pentru a le schimba. Si timpul in care se realizeaza operatiunea va fi mai redus, dat fiind ca nu mai trebuie sa fie respectata o programare, iese din calcul deplasarea si asa mai departe. Cu ajutorul unei chei electrice pentru prezoane totul e mai rapid si eficient.

Oferta noastra

In functie de necesitati, regasiti in portofoliul nostru modele diverse de cricuri hidraulice si nu numai, dintre care puteti alege. Se disting prin numarul de tone pe care il pot ridica, prin greutatea lor si prin inaltimea la care ridica.

Va stam la dispozitie pe Truck Shop Miltech cu cricuri hidraulice produse de nume consacrate, ce vin alaturi de garantia calitatii.

Scrieti un comentariu

* Nume:
* E-mail: (nu se va publica pe site)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comentariu:
Tastati codul captcha