WhatsApp

Oferte speciale

Urmăriţi-ne pe Facebook

Produse noi

TruckShop Miltech - magazinul cu de toate, pentru toti soferii

TruckShop Miltech - magazinul cu de toate, pentru toti soferii

Am tot spus in repetate randuri ca magazinul nostru este acel popas pe care orice sofer il face din necesitate. Viata la volan, mai ales daca vorbim de sofer pe camion, nu este una usoara si pe trasee lungi nu poti sti cand esti luat prin surprindere de o schimbare brusca a vremii. Am asistat de curand la un episod de iarna timpurie. Daca se intampla ca acesta sa surprinda un sofer de camion aflat pe un traseu din zona de munte, sunt necesare acele dotari specifice de sezon, chiar daca din punct de vedere calendaristic este prea devreme.

Lanturile antiderapante – cat sunt de utile

Despre lanturi antiderapante stim cu totii ca sunt utile, pentru a parcurge cu ceva mai multa usurinta drumurile acoperite de zapada. Ceea ce unii insa nu stiu se refera la faptul ca sunt concepute in mod special pentru autovehicule cu tractiune pe fata, dar exista si modele pentru cele cu tractiune pe spate sau integrala.

Pentru achizitionarea acestora este necesara o dimensiune anume, conform cu tipul de anvelope. Daca sunt prea mari, nu vor avea stabilitate, iar daca sunt prea mici nu se vor putea intinde. Acestea vor fi montate spre a fi folosite doar pe zone cu zapada, intrucat rularea pe asfalt strica anvelopele si strica si asfaltul.

La camioane sunt recomandate lanturi cu zale mari, care ruleaza foarte bine si au un grad mai mare de aderenta. Sunt realizate din otel, ceea ce le face rezistente la rupere sau intindere, la coroziune de asemenea. De preferat sa fie verificat gradul de tensionare a acestora dupa primii 10 km.

Lichidul de parbriz

Pentru orice luna din an lichid parbriz este cumparat dupa preferinte de brand. Iarna insa va fi nevoie de cel cu proprietati aparte, antiinghet. Practic lichidului de parbriz nu i se acorda prea multa importanta pana cand soferul fie ramane fara acesta si este inca pe traseu, fie cand isi da seama ca cel din uz este nefolositor.

Daca vei dori sa alegi ca un profesionist, caci se ne intelegem acest lichid asigura vizibilitatea prin parbriz, atunci tine cont de aditivii pe care ii contine acest produs. In unele cazuri vorbim despre curatare superioara, datorita unor ingrediente care scad aderenta noroiului, apei si zapezii de pe geam.

Va conta printre altele ce cantitate are, care este punctul de inghet. Desigur ca si cat trebuie sa platesti pentru el te intereseaza. De aceea, vei descoperi mai multe variante in magazinul nostru, care sa satisfaca pretentiile legate de calitate, cat si cele de eficienta si buget.

Pentru confortul soferului

Ne place sa credem ca suntem cei care pot contribui la confortul soferului. De aceea, in magazinele noastre Truck Shop Miltech veti gasi si produse fara de care cabina nu ar fi la fel. Pentru rutina de zi cu zi, pentru saptamanile lungi in care soferul este pe traseu, am pregatit o selectie de lucruri necesare: cuverturi, fanioane, huse, filtre, oglinzi sau mese si perdele.

Recomandam ca incepand cu aceasta luna sa existe deja interes privind dotarile necesare pentru sezonul rece. Iarna ne ia prin surprindere oricand. O lopata, nisip, patura groasa si bineinteles anvelope de calitate, neuzate sunt necesarul obligatoriu inainte de a pleca la drum.

Nu uitati nici de categoriile noastre de lazi si extinctoare, truse de scule sau cele destinate intretinerii. Comunicati managerului de parc auto in ce stare este camionul si cum se comporta acesta in anumite situatii, asadar sa nu plecati la drum fara a fi avut reviziile necesare. Este de datoria celui care il conduce sa previna, pe cat posibil, uzura camionului, a unor piese.

Va asteptam in magazinele noastre sau pe pagina online de unde puteti achizitiona produsele de sezon sau cele necesare oricand, in fiecare zi de sofat. 

Scrieti un comentariu

* Nume:
* E-mail: (nu se va publica pe site)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comentariu:
Tastati codul captcha