WhatsApp

Oferte speciale

Urmăriţi-ne pe Facebook

Produse noi

Cabina camionului e ca o a doua casa pentru soferi – ce nu trebuie sa lipseasca din aceasta

Cabina camionului e ca o a doua casa pentru soferi – ce nu trebuie sa lipseasca din aceasta

Meseria de sofer pe camion nu e una usoara deloc. Impune statul departe de familie pe perioade chiar foarte lungi de timp. Soferul, pe langa faptul ca trebuie sa conduca camionul pe rute lungi si dificile uneori, isi petrece orele de odihna tot in cabina. Spatiul dintr-o cabina este destul de restans, se observa cu ochiul liber, iar soferul trebuie sa isi asigure confort pe cat mai mult posibil.

Un plus de confort si chiar cel optim, de ce nu, poate fi asigurat prin diverse accesorii si lucruri cu roluri precise. In cadrul magazinului nostru am pregatit o multitudine de produse pentru soferii ce isi doresc sa aiba un camion bine dotat si o cabina care sa prezinte un aspect deosebit, aparte.

Somnul in cabina trebuie sa fie acelasi ca in patul de acasa

Dupa ore in sir de condus, soferii au nevoie de un somn ce sa ii energizeze complet. Patul dntr-o cabina e destinat unei sigure persoane, asa ca fiecare sofer trebuie sa isi asigure un confort cat mai sporit. Cum ar putea face asta? Ei bine, printr-o cuvertura pe masura asteptarilor – moale, pufoasa, calduroasa sau racoroasa, dupa caz.

In cadrul magazinului nostru, am pregatit o gama vasta de cuverturi atat separat, cat si in set cu perna. Simple sau matlasate cu franjuri, pe diferite culori si dimensiuni au un scop precis – stimularea confortului soferului. Totalitatea cuverturilor se regasesc aici.

Cafeaua poate fi servita precum se obisnuieste acasa?

O intrebare destul de frecventa – soferii beau cafeaua doar in benzinarii si localuri? Oricum ar fi, nu se poate reproduce mediul familiar, locul de acasa special amenajat pentru a servi cafeaua. Insa, noi avem solutii pentru a ajunge cat mai aproape de gustul cafelei de acasa.

Soferii isi pot face o cafea ori de cate ori doresc, cu ajutorul filtrului de cafea din cadrul magazinului nostru. Acesta functioneaza la 24V 250W si contine o cana ceramica, cablu de lungime 90 cm, filtru lavabil, comutator oprit/ pornit. In pauzele obligatorii din curse, soferii se pot relaxa savurand o cafea asa cum isi doresc. Aici se poate vizualiza produsul - https://www.pieseautocamioane.ro/filtre-cafea-incalzitoare-apa/6125-filtru-cafea-24v.html.

Masa luata in cabina – cum decurge totul?

Dupa cum am mai mentionat, spatiul din cabina este destul de restrans, suficient doar pentru a depozita lucrurile esentiale de care conducatorul camionului are nevoie.

O problema ce se pune destul de des este despre cum iau masa soferii. Nu putem spune ca e la fel de confortabil si comod ca acasa, dar putem, cu solutiile din cadrul magazinului, sa le oferim produse speciale pentru spatiul restrans din cabina.

Mesele de bord sunt un lucru nelipsit din dotarea oricarei cabine. Am pregatit atat mese de bord universale, cat si speciale, pentru diferite marci si tipuri de camioane. O astfel de masa nu trebuie sa incomodeze pe parcursul calatoriei asa ca cele din magazinul nostru se monteaza cu scai/ arici – sunt usor de demontat daca incurca in vreun fel pe timpul sofatului.

Pentru a descoperi si mai multe accesorii ce sporesc confortul din cabina, va asteptam pe https://www.pieseautocamioane.ro/

Scrieti un comentariu

* Nume:
* E-mail: (nu se va publica pe site)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comentariu:
Tastati codul captcha