Oferte speciale

Produse noi

Urmăriţi-ne pe Facebook

De unde cumperi piese auto? Magazine online vs magazine clasice

Articol scris de
Masina personala a trecut de mult timp de la statutul de moft la cel de necesitate absoluta. Oricine invata asta din proprie experienta, putini fiind cei care renunta la masina personala in favoarea altor modalitati de a calatori, odata ce s-au obisnuit.

Pregatirea camioanelor pentru perioada de iarna

Articol scris de
Pregatirea camioanelor pentru perioada de iarna
Temperaturile au inceput deja sa scada, iar soferii responsabili trebuie sa inceapa pregatirile vehiculelor. Odata ce acest proces este realizat din timp, metodic, masina va functiona in parametri optimi chiar si atunci cand temperaturile sunt cu mult sub pragul de 0 grade Celsius. In randurile urmatoare iti prezentam punctual o serie de recomandari care te vor ajuta sa intampini sezonul rece fara probleme, avand autoturismul complet pregatit.
Soferii responsabili stiu foarte bine ca trebuie sa se pregateasca din timp pentru a nu fi luati prin surprindere iarna.
Conducatorii auto interesati de achizitia pieselor au la dispozitie, de regula, 3 variante: fie cumpara piese auto originale, de la producator, fie le aleg pe cele aftermarket ori pe cele provenite din dezmembrari.
Showing 1 to 5 of 32 (1 Pages)