Oferte speciale

Produse noi

 • Claxon 1 goarna 64 cm
  Claxon 1 goarna 64 cm

  Claxon 1 goarna, functioneaza la 12-24V, are lungimea de 64 cm.

  150,00 lei
 • Set chei imbus
  Set chei imbus

  Set chei imbus 10 bucati plus un suport de perete. Contine cate un imbus...

  130,00 lei
 • Set chei imbus
  Set chei imbus

  Set chei imbus 9 buc. Contine cate un imbus de urmatoarele dimensiuni:...

  60,00 lei
9.9/10
rating

Urmăriţi-ne pe Facebook

Rolul si importanta filtrelor auto

Articol scris de
Functionarea optima a unei masini depinde intr-o foarte mare masura de calitatea pieselor, dar si de reparatiile efectuate de mecanici, de stilul de condus al proprietarului si numerosi alti factori. Daca iti doresti, in calitate de conducator auto, sa eviti vizitele repetate la service-uri, va trebui sa folosesti de fiecare data piese si consumabile de calitate.In acest fel, te vei asigura ca masina ta este fiabila, rezistenta, are performan

Ce nu stiai despre antigel

Articol scris de
E unul dintre consumabilele cele mai utilizate, insa multi ii ignora importanta. Este vorba despre antigel, acel consumabil care ramane in vasul de expansiune chiar si ani intregi, insa putini sunt cei care constientizeaza importanta acestui lichid pentru buna functionare a unei masini.

Ce trebuie sa stii despre lanturile antiderapante

Articol scris de
Afla de aici tot ceea ce trebuie sa stii despre lanturi antiderapante: cum le alegi, ce parametri sa urmaresti, cand trebuie sa le montezi si cat de utile sunt.

Tot ce trebuie sa stii despre cricul hidraulic

Articol scris de
Ce este un cric? In situatia in care faci pana de cauciuc roata va trebui sa fie schimbata. Ei bine, rezolvarea acestei probleme este una simpla, ridicarea masinii si inlocuirea rotii. Pentru a putea acest lucru, insa, e nevoie de un aparat capabil de a o ridica si care sa fie usor de folosit de catre orice persoana.Cricul reprezinta practic un aparat ce poate fi purtat cu usurinta intr-o masina si care, fiind actionat manual sau mecanic, a

Tu ce tip de furtun pentru umflat rotile folosesti?

Articol scris de
Cei dintre voi care ati mai fost pusi in situatia de a umfla o roata, stiti deja ca in vederea realizarii acestui lucru este nevoie de un anumit tip de furtun. Bineinteles, pana acolo conteaza si ce fel de aparat folosesti: pompa, pistol, compresor sau alte metode.
Showing 1 to 5 of 10 (1 Pages)