WhatsApp

Oferte speciale

Urmăriţi-ne pe Facebook

Produse noi

Confortul din cabina - sfaturi practice

Articol scris de
Orice sofer stie ca pe masura ce se simte confortabil in spatele volanului, reuseste sa isi mentina atentia si focusul spre a conduce corect. Conteaza fiecare detaliu, de la postura la lumina. Drumurile lungi nu sunt deloc usor de suportat si numai prin practica se poate ajunge la performanta. Insa nu spune nimeni ca soferul trebuie sa se obisnuiasca in conditii nu tocmai optime pentru starea sa fizica si psihica.

Cum sunt afectati soferii de camion de pandemia de coronavirus

Articol scris de
Soferii de tir care intra in tara si vin din zone galbene sau rosii din Europa, nu sunt obligati sa intre in carantina sau autoizolare. Au insa obligatia de a furniza personalului medical toate detaliile cu privire la traseele efectuate. Vorbim aici despre cei care conduc tiruri de peste 3,5 tone, cei care aprovizioneaza fermele, magazinele. Desigur, vor fi verificate starea de sanatate a soferului si contactul cu alte persoane de pe teritoriul s

Filtrele auto - ce trebuie sa stii despre rolul acestora

Articol scris de
Filtrele auto sunt cele care asigura si ele intr-o oarecare masura eficienta si performanta masinii. Pare destul de usor sa le subestimezi, insa iti dai seama ca au si ele un rol, mai ales cand se impune timpul necesar pentru a le schimba. Trebuie spus ca acestea depind si de tipul de combustibil al masinii.
Stiai ca GPS-ul a stopat intr-o mare masura cerintele de angajare a firmelor de pretutindeni ce vizau si experianta in acest domeniu? Chiar si dintre cei mai neexperimentati soferi, daca putem spune asa, pot pleca fara nicio grija pe comunitate atat timp cat camionul lor dispune de GPS.

Siguranta soferului de camion - sisteme si sfaturi

Articol scris de
Orice sofer stie cat de importanta este siguranta sa si nu numai, atunci cand este pe traseu siguranta personala este primul interes, urmata de siguranta a ceea ce transporta. Din pacate insa timpul indelungat petrecut in spatele volanului, pe traseu implica uneori si expunerea la unele riscuri, cum ar fi furtul.
Showing 1 to 5 of 48 (1 Pages)