WhatsApp

Antifurt rezervor combustibil SCANIA

101271

Antifurt rezervor combustibil, de protectie si siguranta,cu lacat si chei, confectionat din metal. Fixat si inchis cu lacatul peste busonul rezervorului este foarte dificil sa se deschida fara cheie pentru a sustrage motorina. Se monteaza pe rezervoarele care au gura de umplere cu diametrul exterior de 130 mm. Diametrul capacului la interior este de 85 mm. Deschidere tip foarfeca.

Detalii

120,00 lei cu TVA

-20 %

150,00 lei cu TVA

Antifurt motorina antifurt rezervor motorina antifurt carburant.

Dispozitive de blocare pentru asigurarea de marfa pe timpul transportului cu semiremorci, container de transport marfa și alte remorci specializate.

 Oferta Miltech include cateva modele de incuietori de securitate pe care le oferim clientilor nostri cu posibilitatea de a alege  in functie de nevoile și preferintele lor. 

 

Aceste dispozitive de siguranta dedicate companiilor de transport, expeditie si de logistica va pot proteja în mod eficient de problemele inutile cu furtul de carburant,  furtul de marfa sau intruziunea ilegala, castigand asfel credibilitatea clientilor si un sentiment nepretuit al securitatii marfurilor transportate la timp. 

Asigurarea este foarte importanta, dar uneori, procedurile de despagubire ale asiguratorilor sunt greoaie  în cazul in care este vorba de furt sau deteriorare a încarcaturii. In plus, cresterea recenta a tranzitului de imigranti ilegali, care încearca adesea sa tranziteze Europa utilizand autocamionele pot crea neplaceri si penalitati financiare pentru transportatorii care vor fi gasiti cu pasageri clandestini, fapt ce poate duce la costuri financiare mari, sa nu mai vorbim de problemele cu partea administrativa a controalelor de frontiera din Europa si țarile din Asia. 

 

 

 

Scrisa de (Baicoi, Romania) la data de  14 May 2018 (Antifurt rezervor combustibil SCANIA) :
(5/5

multumiri

buna ziua,

va multumim ptr produsul primit si ptr proptitudine de care ati dat dovada.

o zi buna!

30 alte produse in aceeasi categorie

Antifurt rezervor combustibil ...

(5/5) on 1 evaluare
120,00 lei 150,00 lei

Antifurt usi semiremorca, otel inox ...

(5/5) on 1 evaluare
424,37 lei 485,00 lei