WhatsApp

Antifurt rezervor combustibil

17102

Antifurt buson rezervor combustibil, de protectie si siguranta,cu lacat si chei, confectionat din metal. Fixat si inchis cu lacatul peste busonul rezervorului este foarte dificil sa se deschida fara cheie pentru a sustrage motorina. Se monteaza pe rezervoarele care au gura de umplere cu diametrul interior de 100- 110 mm. Diametrul capacului la  exterior este de 150 mm.

 

Detalii

150,00 lei cu TVA

In pozitia deschis are inaltimea de 180 mm de la colierul de fixare pe gura de umplere a rezervorului.
Antifurt motorina antifurt rezervor motorina antifurt carburant. 

Dispozitive de blocare pentru asigurarea de marfa pe timpul transportului cu semiremorci, container de transport marfa și alte remorci specializate.

 Oferta Miltech include cateva modele de incuietori de securitate pe care le oferim clientilor nostri cu posibilitatea de a alege  in functie de nevoile și preferintele lor. 

 

Aceste dispozitive de siguranta dedicate companiilor de transport, expeditie si de logistica va pot proteja în mod eficient de problemele inutile cu furtul de carburant,  furtul de marfa sau intruziunea ilegala, castigand asfel credibilitatea clientilor si un sentiment nepretuit al securitatii marfurilor transportate la timp. 

Asigurarea este foarte importanta, dar uneori, procedurile de despagubire ale asiguratorilor sunt greoaie  în cazul in care este vorba de furt sau deteriorare a încarcaturii. In plus, cresterea recenta a tranzitului de imigranti ilegali, care încearca adesea sa tranziteze Europa utilizand autocamionele pot crea neplaceri si penalitati financiare pentru transportatorii care vor fi gasiti cu pasageri clandestini, fapt ce poate duce la costuri financiare mari, sa nu mai vorbim de problemele cu partea administrativa a controalelor de frontiera din Europa si țarile din Asia. 

 

 

 

Scrisa de (Sebes, Romania) la data de  10 Jan 2019 (Antifurt rezervor combustibil) :
(5/5

Antifurt motorina

Usor de montat si este din material tare.

30 alte produse in aceeasi categorie